WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN BLUEBIRD 2000 SSS Turbo 2.0 AWD 210PK
Bouwjaar 09-1991 - 01-1996

Remblokken NISSAN BLUEBIRD 2000 SSS Turbo 2.0 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Afhalen kan natuurlijk ook bij ons magazijn in Ermelo.

Remblokken NISSAN BLUEBIRD 2000 SSS Turbo 2.0 AWD kopen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN BLUEBIRD. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht.

Remblokken monteren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.