WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN 370 Z Roadster 3.7 328PK
Bouwjaar 01-2010 - heden

Remblokken NISSAN 370 Z Roadster 3.7

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto remblok sets. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang.

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN 370 Z Roadster 3.7, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem.

Remblokken NISSAN 370 Z Roadster kopen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN past.