WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI SPACE WAGON 2.4 i 139PK
Bouwjaar 10-1992 - 10-1998

Remblokken MITSUBISHI SPACE WAGON 2.4 i

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Deze meten de wielsnelheid. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig.

Zachte remblokken

Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI SPACE WAGON 2.4 i past. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat.

Remblokken MITSUBISHI SPACE WAGON kopen

Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.