100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO CLASSIC 2.5 TD 115PK
Bouwjaar 07-2001 - tot heden

Remblokken MITSUBISHI PAJERO CLASSIC 2.5 TD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Elke MITSUBISHI PAJERO CLASSIC 2.5 TD heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken MITSUBISHI PAJERO CLASSIC kopen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remblokken monteren

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL RemcilindersJAGUAR FuseekogelsLEXUS Spoorstang. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage.