WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER V 1.8 16V 140PK
Bouwjaar 06-1992 - 12-1993

Remblokken MITSUBISHI LANCER V 1.8 16V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI LANCER V 1.8 16V komen.

Zachte remblokken

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten.

Remblokken MITSUBISHI LANCER V kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA RemklauwenISUZU StuurkogelsMITSUBISHI Draagarmen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.