100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT VI 1.5 DI-D 68PK
Bouwjaar 08-2004 - 06-2012

Remblokken MITSUBISHI COLT VI 1.5 DI-D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Remblokken MITSUBISHI COLT VI 1.5 DI-D kopen

Fading ontstaat door te warme remblokken. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Zachte remblokken

Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA DraagarmenJEEP ABS sensorenLOTUS Fuseekogels. Elke MITSUBISHI COLT VI heeft een eigen VIN-nummer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.