100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT VI 1.1 75PK
Bouwjaar 10-2004 - 06-2012

Remblokken MITSUBISHI COLT VI 1.1

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI COLT VI 1.1 past. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website.

Remblokken MITSUBISHI COLT VI kopen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer.

Zachte remblokken

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.