WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken MITSUBISHI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

Chassis onderdelen zitten onder de auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting.

Remblokken auto kopen

Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuwe pistons.

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.