WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Coupé Cooper S 163PK
Bouwjaar 12-2010 - 04-2015

Remblokken MINI MINI Coupé Cooper S

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken MINI MINI Coupé Cooper S kopen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Remblokken monteren

Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ RemklauwenINFINITI RemschoenenFERRARI Remslangen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Zachte remblokken

Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI MINI Coupé past. Wij controleren altijd bij de MINI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds.