WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN One D 90PK
Bouwjaar 08-2010 - 10-2016

Remblokken MINI MINI COUNTRYMAN One D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken MINI MINI COUNTRYMAN One D kopen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Remblokken monteren

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Te warme remmen is vaak een lange remweg.

Zachte remblokken

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI MINI COUNTRYMAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de MINI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.