WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN One 98PK
Bouwjaar 08-2010 - 10-2016

Remblokken MINI MINI COUNTRYMAN One

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer. Wij controleren altijd bij de MINI MINI COUNTRYMAN One dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH ABS sensorenJAGUAR RemschoenenPONTIAC Stuurkogels. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remblokken MINI MINI COUNTRYMAN kopen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen. Elke MINI heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken monteren

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set.