100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN Cooper 122PK
Bouwjaar 08-2010 - 10-2016

Remblokken MINI MINI COUNTRYMAN Cooper

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC RemblokkenSSANGYONG WiellagersJEEP Remtrommels. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI MINI COUNTRYMAN Cooper komen.

Remblokken MINI MINI COUNTRYMAN kopen

Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Elke MINI heeft een eigen VIN-nummer.