100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI CLUBMAN One D 90PK
Bouwjaar 03-2010 - 06-2014

Remblokken MINI MINI CLUBMAN One D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remblokken MINI MINI CLUBMAN One D kopen

Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Remblokken monteren

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen.