WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI CLUBMAN Cooper D 112PK
Bouwjaar 03-2010 - 06-2014

Remblokken MINI MINI CLUBMAN Cooper D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Afhalen kan natuurlijk ook bij ons magazijn in Ermelo. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI MINI CLUBMAN Cooper D. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set.

Remblokken MINI MINI CLUBMAN kopen

Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI komen.

Remblokken monteren

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER WielnavenDAIMLER StuurkogelsLEXUS ABS sensoren. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Abs is een veiligheidssysteem op de auto.