WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Cabriolet One 90PK
Bouwjaar 07-2004 - 11-2007

Remblokken MINI MINI Cabriolet One

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Remblokken monteren

Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Remblokken MINI MINI Cabriolet One kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI MINI Cabriolet past. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI komen. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen.