WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Cabriolet Cooper S 170PK
Bouwjaar 07-2004 - 11-2007

Remblokken MINI MINI Cabriolet Cooper S

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken MINI MINI Cabriolet Cooper S kopen

Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Remblokken monteren

Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT FuseekogelsLANCIA WiellagersMINI Remblokken. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.