WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Cabriolet Cooper 116PK
Bouwjaar 04-2004 - 07-2008

Remblokken MINI MINI Cabriolet Cooper

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken MINI MINI Cabriolet Cooper kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI MINI Cabriolet komen. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Een auto remblok set monteren moet vakkundig.

Zachte remblokken

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN RemblokkenDODGE WielnavenVAUXHALL Spoorstang. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Remblokken monteren

Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Elke MINI heeft een eigen VIN-nummer.