WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG ZR 105 103PK
Bouwjaar 06-2001 - 04-2005

Remblokken MG MG ZR 105

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MG MG ZR 105 kopen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MG MG ZR past. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem.

Remblokken monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt.

Zachte remblokken

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wij controleren altijd bij de MG dealer of de onderdelen passen op uw auto. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen.