WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 815 D, 816 D 156PK
Bouwjaar 09-1996 - 12-2013

Remblokken MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 815 D, 816 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken monteren

Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG DraagarmenDACIA RemblokkenPEUGEOT Remklauwen. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa.

Zachte remblokken

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, TRW, Rofren, Jurid en Pagid Remblokken zonder remstof bestaan niet. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden.

Remblokken MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 815 D, 816 D kopen

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.