WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 811 D 116PK
Bouwjaar 04-1986 - 12-1994

Remblokken MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 811 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 811 D kopen

Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten.

Zachte remblokken

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Elke MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis heeft een eigen VIN-nummer. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht.

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG DraagarmenSAAB WielnavenPEUGEOT Handremkabels. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.