100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 809 D 90PK
Bouwjaar 04-1986 - 12-1994

Remblokken MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 809 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken monteren

Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant.

Zachte remblokken

Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 809 D dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage.

Remblokken MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis kopen

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. De auto moet een korte remweg hebben. Remblokken moeten tijdig vervangen worden.