WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1/TN Bestelwagen/Bus 408 D 82PK
Bouwjaar 11-1988 - 06-1995

Remblokken MERCEDES-BENZ T1/TN Bestelwagen/Bus 408 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ T1/TN Bestelwagen/Bus 408 D kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ T1/TN Bestelwagen/Bus past. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.

Remblokken monteren

Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt.

Zachte remblokken

Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen.