100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 350 245PK
Bouwjaar 03-2003 - 01-2012

Remblokken MERCEDES-BENZ SL (R230) 350

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Deze meten de wielsnelheid. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant.

Remblokken monteren

Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe glijbussen.

Remblokken MERCEDES-BENZ SL (R230) 350 kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230). Akebono is een producent van Japanse remsystemen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken.