100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W220) S 320 CDI 204PK
Bouwjaar 09-2002 - 08-2005

Remblokken MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W220) S 320 CDI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken monteren

Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remblokken MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W220) S 320 CDI kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE SpoorstangVAUXHALL RemcilindersLDV Remschoenen. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Elke MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W220) heeft een eigen VIN-nummer. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat.

Zachte remblokken

Ook draagarmen staan los van de remdelen. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.