100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215) CL 65 AMG 612PK
Bouwjaar 09-2003 - 03-2006

Remblokken MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215) CL 65 AMG

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215) CL 65 AMG kopen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Remblokken zonder remstof bestaan niet.

Zachte remblokken

Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.