WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 220 CDI 136PK
Bouwjaar 07-1999 - heden

Remblokken MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 220 CDI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210)
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Premium kwaliteitArtikelnr: P50025
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Specificaties
syst.: ATE
dikte: 15,5 mm
hoogte: 72,8 mm
breedte: 62,0 mm
gewicht : 0,86 kg
let op: Remblokhouder met 1 borgpen
62% KORTING
28,88
46,79
incl. BTW
1 set is voor 2 wielen.
Prijs is per set en inclusief BTW.
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 220 CDI kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) komen. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

Remblokken monteren

Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Zachte remblokken

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.