WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A209) CLK 320 218PK
Bouwjaar 02-2003 - 03-2010

Remblokken MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A209) CLK 320

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Elke MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A209) CLK 320 heeft een eigen VIN-nummer. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

Remblokken monteren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remblokken MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A209) kopen

Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.