WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLK (C209) 320 218PK
Bouwjaar 06-2002 - 05-2009

Remblokken MERCEDES-BENZ CLK (C209) 320

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken monteren

Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN RemklauwenSUZUKI HandremkabelsFERRARI Wiellagers. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Zachte remblokken

BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuwe veren, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ CLK (C209) 320 komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ CLK (C209).

Remblokken MERCEDES-BENZ kopen

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken.