WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W204) C 63 AMG 487PK
Bouwjaar 02-2008 - 01-2014

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W204) C 63 AMG

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W204) C 63 AMG past. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid.

Zachte remblokken

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W204) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW HandremkabelsLADA WiellagersDACIA Remschoenen.

Remblokken MERCEDES-BENZ kopen

Deze meten de wielsnelheid. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.