100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 55 AMG 367PK
Bouwjaar 02-2004 - 02-2007

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 55 AMG

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Ook draagarmen staan los van de remdelen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remblokken monteren

Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 55 AMG. Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken MERCEDES-BENZ kopen

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Abs wordt in werking gezet door sensoren.