100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 400 4-matic 333PK
Bouwjaar 10.2014 - tot heden

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 400 4-matic

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO RemslangenMITSUBISHI WiellagersLANCIA Remblokken. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Remblokken monteren

Chassis onderdelen zitten onder de auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 400 4-matic kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205). Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.