100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 350 e 279PK
Bouwjaar 02.2015 - 05.2018

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 350 e

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 350 e kopen

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Zachte remblokken

Demonteren van een wiel moet als eerste. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.

Remblokken monteren

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto.