100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 350 e 211PK
Bouwjaar 02.2015 - 05.2018

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 350 e

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 350 e kopen

Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO WiellagersPORSCHE SpoorstangLAND ROVER Stabilisatorstangen. Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Remblokken monteren

Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) past. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Zachte remblokken

Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Afhalen kan natuurlijk ook bij ons magazijn in Ermelo.