100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204) C 63 AMG 521PK
Bouwjaar 07.2010 - 08.2011

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204) C 63 AMG

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204) C 63 AMG kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW RemschoenenALFA ROMEO RemschijvenOLDSMOBILE Spoorstang. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remblokken monteren

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Zachte remblokken

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204) past. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.