100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204) C 63 AMG 487PK
Bouwjaar 01.2012 - 08.2014

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204) C 63 AMG

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt.

Remblokken monteren

Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB RemschoenenMG FuseekogelsPONTIAC Remtrommels.

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204) C 63 AMG kopen

Remreiniger reinigt de remmen zeer goed. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.