100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204) C 220 CDI 163PK
Bouwjaar 08.2007 - 11.2008

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204) C 220 CDI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204) C 220 CDI kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH RemslangenFIAT StabilisatorstangenKIA Handremkabels. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Zachte remblokken

Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Remblokken monteren

De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.