100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 32 AMG Kompressor 354PK
Bouwjaar 03.2001 - 08.2007

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 32 AMG Kompressor

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 32 AMG Kompressor kopen

Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken monteren

Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Zachte remblokken

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU WiellagersSAAB WielnavenHONDA Handremkabels.