100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 30 CDI AMG 231PK
Bouwjaar 01.2003 - 08.2007

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 30 CDI AMG

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 30 CDI AMG kopen

Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER RemcilindersALFA ROMEO ABS sensorenDAF Wielnaven. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen.

Remblokken monteren

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.