100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202) C 43 AMG 306PK
Bouwjaar 08.1997 - 03.2001

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202) C 43 AMG

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202) C 43 AMG kopen

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Remblokken monteren

Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202) heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer.

Zachte remblokken

Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD RemklauwenOLDSMOBILE RemcilindersLADA Stuurkogels. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.