100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203) C 32 AMG Kompressor 354PK
Bouwjaar 05.2002 - 05.2008

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203) C 32 AMG Kompressor

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen.

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203) C 32 AMG Kompressor kopen

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203) komen.

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI WielnavenLADA HandremkabelsPLYMOUTH Remschoenen. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.