100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203) C 30 CDI AMG 231PK
Bouwjaar 09.2002 - 05.2008

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203) C 30 CDI AMG

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203) C 30 CDI AMG kopen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Schuine kanten zijn tegen het piepen.

Zachte remblokken

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203) past. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Remblokken monteren

Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.