100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) C 400 4-matic 333PK
Bouwjaar 04.2016 - tot heden

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) C 400 4-matic

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP ABS sensorenBUICK StuurkogelsLAMBORGHINI Handremkabels.

Remblokken monteren

Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) C 400 4-matic dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) kopen

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.