100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C204) C 63 AMG 507PK
Bouwjaar 11.2012 - tot heden

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C204) C 63 AMG

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken monteren

Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C204) C 63 AMG kopen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken.

Zachte remblokken

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.