100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C204) C 220 CDI 170PK
Bouwjaar 06.2011 - tot heden

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C204) C 220 CDI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C204) C 220 CDI kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C204), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remblokken monteren

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons, nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen.

Zachte remblokken

Je kunt bij ons betalen via {LIST} U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemcilindersCADILLAC RemblokkenMAZDA Stabilisatorstangen. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw.