100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) AMG C 43 4-matic 367PK
Bouwjaar 10.2016 - 05.2018

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) AMG C 43 4-matic

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) AMG C 43 4-matic komen. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage.

Remblokken monteren

Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen. De auto moet een korte remweg hebben. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Remblokken MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) kopen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.