100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W247) B 250 4-matic 224PK
Bouwjaar 01.2019 - tot heden

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W247) B 250 4-matic

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Harde remblokken

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEDAIHATSUPEUGEOTPLYMOUTH. Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen.

Goedkopen remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W247) B 250 4-matic

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken.

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W247) kopen

Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.