100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) Electric Drive / B 250 e 180PK
Bouwjaar 11.2014 - 10.2017

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) Electric Drive / B 250 e

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) Electric Drive / B 250 e kopen

In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN HandremkabelsVOLVO SpoorstangDODGE Remslangen.

Zachte remblokken

Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Demonteren van een wiel moet als eerste. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) past.

Remblokken monteren

Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen.