100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) B 250 4-matic 211PK
Bouwjaar 08.2014 - 12.2018

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) B 250 4-matic

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) B 250 4-matic kopen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Zachte remblokken

U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) past. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Remblokken monteren

Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.