100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) B 250 211PK
Bouwjaar 05.2012 - 12.2018

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) B 250

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Zachte remblokken

Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Elke MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) B 250 heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU RemtrommelsCHRYSLER StabilisatorstangenOPEL Stuurkogels. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Remblokken monteren

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten.

Remblokken MERCEDES-BENZ kopen

Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Remreiniger reinigt de remmen zeer goed.