100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) B 200 Flexfuel 156PK
Bouwjaar 11.2011 - 12.2018

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) B 200 Flexfuel

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Goedkopen remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) B 200 Flexfuel

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De auto kan naar links of rechts trekken.

Harde remblokken

Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) kopen

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto remblok sets. Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.